18.9. in 19.9.2017 Individualni intuitivni readingi s Sharon Prince

Intuitivni Readingi s Sharon Prince

Ponedeljek, 18. September  2017 • od 13:30 – 17:30 ure

Torek, 19. September 2017 • od 9:00 – 17:00 ure

Maribor, Slovenija

(Lokacija: Center Oona, Dušanova ulica 5, 2000 Maribor)

Sharon že od leta 1992 opravlja profesionalna duhovna intuitivna branja – readinge. Je intuitivna, psihična, duhovna bralka, kanal in medij. Odgovori na vse vrste vprašanj, vendar je specializirana za odnose in duhovno življenje. Je certificirana hipnotizerka, življenjska trenerka in licenčna duhovnica. V ZDA in Evropi poučuje  o razvoju duhovne zavesti, psihičnih sposobnosti in prilagajanju v božje smernice. Je kanal za Marijo Magdaleno in druge duhovne vodnike. Sharon je brala za stranke po vsem svetu in imela intervjuje  za revije, radijske in televizijske postaje na Hrvaškem, v Sloveniji, Združenem kraljestvu in Združenih državah Amerike.

Posebni popusti: 30 min / 40 €; 45 min / 60 €; 1 ura / 80 evrov. Za vsake pol ure prevoda iz angleščine v slovenščino dodajte € 5. Vključen je brezplačen digitalni posnetek in bo v oktobru poslan  na vaš e-poštni naslov, ali pa si lahko sami zabeležite. 

Za rezervacijo termina za reading se obrnite na Tatjano Ramšak: tatjana.ramsak@gmail.com /mob. 041 787 877.

 

Pričanje: “Sharon ima neverjetni dar. Od vseh bralcev, s katerimi sem bila, je bila daleč najbolj natančna, z resničnostjo in pogumno govorečo resnico, brez ega ali zunanjih motivov. Je sočutna, ima lep smisel za humor in čudovito energijo. Svoje delo opravlja z ljubeznivo prijaznostjo in resnično skrbi za svoje stranke, kar resnično vpliva na kakovost branja. Jaz bi priporočala Sharon brez obotavljanja vsakomur, ki išče smernice.

S srčno hvaležnostjo, “Kim L. London, Združeno kraljestvo”